Записан(а): Feb 13, 2010
Място: град Стара Загора
Въведено на:
11 Мар 2024 16:58:44 » Търся втория си съпруг!
Търся втория си съпруг!
Val6ebnica
Преди да се омъжа си имах един приятел, който се казваше Венко. Карах го да учи за Ай Ти специалист, защото те вземат най-високите заплати, но той се запъна като магаре на лед и отказа. Въпреки мотивите ми, че той трябва да издържа семейството ни, че като се омъжа за него, ще имаме деца, че ще трябват разни неща за тях. Ако да речем имаме момиченце ще трябва да му купим кукла. А той представа си нямаше, че куклата Маша, само с две дрешки - сега струва 99лева и 99 стотинки. Ако пък имаме момченце, то може да поиска да му купим влакче например. Със сигурност ще му купим, защото вуйчо ми постоянно се оплаква, че като дете, много мечтаел майка му, демек моята баба да му купи движеща се влакче, но като я знам баба ми, каква скрънза е само, та тя му казвала: „ – Ще видим!“. И ето вуйчо ми кос - коджа ми ти мъж е станал вече и още намила на майка си, че когато бил малък - тя не му е купила влакче. А едно влакче с релси сега по магазините струва 150 лева. Освен играчи за децата ще ни трябва и обзаведено самостоятелно жилище в София. И куп други неща. И понеже Венко отказа да учи за Ай Ти специалист, се разделихме по живо по здраво. Но когато една врата се затваря, друга се отваря.
С първия си съпруг Ради се запознахме на една Коледа. От МОЛА ни бяха избрали него за дядо Коледа, а мене за Снежанка, за да раздаваме подаръци на децата. А той е голям красавец, с едни черни очи като гръцки маслини и с брада, ама все едно, че слиза от страниците на някакво модно списание. И най-важното беше, че работеше като Ай Ти специалист и отговаряше на всичките ми изисквания. Разгеле – рекох си: „– На Коледа стават чудеса!“ Не знам от кой поглед, но се влюбихме взаимно, и набързо сключихме брак. Родиха ни се две деца. Пари вкъщи, колкото щеш, но животът ми беше кошмар. Ради се държеше грубо с мене. Обиждаше ме с думите: - некадърна, проста, глупава, тъпа и олигофренка. Ревнуваше ме от мъжете и ме наричаше - курва. Мигах на парцали и стисках зъби, за да не заплача пред децата. Един ден излезе и беше забравил да си изключи компютъра. Децата се заиграеха на него и по едно време ме извикаха за да ми кажат, че в компютъра имало една гола леличка. Отидох да видя и направо мед ми капна на сърцето. Ради си имал любовница! Взех да се хиля на глас. Проследих техните разговори. Любовницата благодареше на моя Ради, че беше й купил боксониера в София. И написах на любовницата му:
„– Мило момиче, много те обичам и много съм ти благодарна, че ме отърва от този изрод! Чакай го, ще ти го изпратя в най-скоро време! от съпругата му Ели!“
Съпругът ми се завърна и като ме видя, че се смея и той се захили, но смехът му трая само няколко крачки, докато дойде до компютъра. И като прочете, какво бях писала на любовницата му, ми изкрещя треперейки, целият позеленял от яд.
– Ти, никога, ама никога не си ме обичала! Лъжкиня, лъжкиня такава! Как можа така лесно да ме дадеш в ръцете на друга жена! Защо не се бориш за мене? А!
– Моля! Моля! Добре ли чух! Хайде сега събирай си багажа и дим да те няма! И ооо Господи! Благодаря ти много, че той първият ми съпруг Ради, ме напусна и сега съм щастливо разведена. Търся втория си съпруг! Той трябва да работи всичко друго, но не и като Ай Ти специалист, за да не се налага и него да го подарявам!
CheGuevara ХуЛитер
Записан(а): Aug 08, 2007
Място: за момента-Калифорния,а постоянно-В.Търново
Въведено на:
12 Мар 2024 09:04:23 » Ах тези програмисти!!!
Познавам това съсловие ! Много, много са странни Успех!
_________________ Танцуваща с гарвани
Перо от гарван кацна на дланта ми -
небето ме докосна...
Bukvist ХуЛитер
Записан(а): Mar 12, 2008
Място: Варна
Въведено на:
12 Мар 2024 10:44:29 »
Ти го търсиш, ама той дали знае!
Приятно търсене в Бедечка, Железник, Трите чучура или под Аязмото.
val6ebnica ХуЛитер
Въведено на:
12 Мар 2024 12:15:22 » Re: Ах тези програмисти!!!
Щастието не се купува с пари, дори и с много пари, както и здравето - например.
Сърдечно ви благодаря CheGuevara, за пожеланието! И аз ви пожелавам успех! Не за да се реванширам, а защото вие наистина го заслужавате!
Markoni55 ХуЛитер
Записан(а): Dec 13, 2003
Място: Варна
Въведено на:
13 Мар 2024 20:39:23 » Еха!
Виж, не само IT специалистите са за изхвърляне, отваряй си очите...
_________________ За съдбата на песен мечтая,
като надежда в нечия душа да се вселя...
mamasha ХуЛитер
Записан(а): Oct 29, 2008
Място: Бургас
Въведено на:
13 Мар 2024 21:15:50 »
Сакън, не закачайте IT-специалистите, че застана ли на буквата "Ф", лошо ви се пише, да знаете! Имам си чифт програмисти вкъщи и двамцата са ми много читави.
Но както е рекъл мъдрият българин, внимавай какво си пожелаваш. И кой е крив,че госпожата си пожелала айтишник, размечтала се за заплатата му, вместо да си отваря очите, когато е трябвало? Сега цялото IT-съсловие ѝ е криво. Ама ха, я!
А извън шегата, Вълшебнице, благодаря ти за порцията смях в това смръщено мартенско време.
val6ebnica ХуЛитер
Въведено на:
14 Мар 2024 09:05:46 » Аз го търся, а той не иска да знае!
Морски, след като описа кварталите на града ми, аз реших да го потърся там в някоя квартална кръчма!
val6ebnica ХуЛитер
Въведено на:
14 Мар 2024 09:51:24 » Re: Еха!
Аз ще си отварям очите, но той трябва да ме заговори! Сократ е казал: "Заговори, за да те видя".
Liulina ХуЛитер
Записан(а): May 05, 2004
Място: София
Въведено на:
14 Мар 2024 18:32:08 » Re: Търся втория си съпруг!
Ами да, то няма значение какъв е, важното е да те уважава.
_________________ Стъпвай по средата, за да не усещаш бездната ...
pastirka ХуЛитер
Записан(а): Sep 02, 2007
Въведено на:
14 Мар 2024 18:48:17 »
Напуснеш ли законния съпруг,
недей да жалиш, потърси си друг.
А кой подред е той не е тъй важно,
щом има къща и кола в гаража!🥰
val6ebnica ХуЛитер
Въведено на:
14 Мар 2024 20:06:35 » Re: Търся втория си съпруг!
Liulina
Любов без уважение не отива далече и не се издига високо. Тя е ангел само с едно крило.” – А. Дюма - син
val6ebnica ХуЛитер
Въведено на:
14 Мар 2024 20:17:21 »
mamasha!
Да са ти живи и здрави твоите юнаци АЙ-ТИ специалисти и да ти доведат добри и свестни снахички, защото ти го заслужаваш, а такава усмихната свекърва, трудно се намира мила! Повярвай ми!
mamasha: А извън шегата, Вълшебнице, благодаря ти за порцията смях в това смръщено мартенско време.
[/quote]
mamasha ХуЛитер
Записан(а): Oct 29, 2008
Място: Бургас
Въведено на:
14 Мар 2024 22:21:23 »
val6ebnica написа:
mamasha!
Да са ти живи и здрави твоите юнаци АЙ-ТИ специалисти и да ти доведат добри и свестни снахички, защото ти го заслужаваш, а такава усмихната свекърва, трудно се намира мила! Повярвай ми!
mamasha: А извън шегата, Вълшебнице, благодаря ти за порцията смях в това смръщено мартенско време.
[/quote]
Това със снахите няма как да се случи. И по-добре, защото хич, ама хич не ставам за свекърва. Обаче съм мила мама-тъща, а въпросният чифт програмисти са дъщерята и зетят.
Явно нещо не сме се разбрали, ама нищо де. Важно е, че ни е весело и намираме за какво да се посмеем.
Не можеш да пускаш нови теми Не можеш да отговаряш във форума Не можеш да редактираш мненията си Не можеш да триеш свои мнения Не можеш да гласуваш във форума