Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
ХуЛитери:
Нов: Darsy
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14243

Онлайн са:
Анонимни: 1025
ХуЛитери: 2
Всичко: 1027

Онлайн сега:
:: BoboDux
:: LeoBedrosian

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Септември 2026 »»

П В С Ч П С Н
  123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930       

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator

С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - Търся втория си съпруг!
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Автор Съобщение
val6ebnica
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Feb 13, 2010
Място: град Стара Загора

МнениеВъведено на: 11 Мар 2024 16:58:44 » Търся втория си съпруг! Отговори с цитат върни се горе

Търся втория си съпруг!
Val6ebnica

Преди да се омъжа си имах един приятел, който се казваше Венко. Карах го да учи за Ай Ти специалист, защото те вземат най-високите заплати, но той се запъна като магаре на лед и отказа. Въпреки мотивите ми, че той трябва да издържа семейството ни, че като се омъжа за него, ще имаме деца, че ще трябват разни неща за тях. Ако да речем имаме момиченце ще трябва да му купим кукла. А той представа си нямаше, че куклата Маша, само с две дрешки - сега струва 99лева и 99 стотинки. Ако пък имаме момченце, то може да поиска да му купим влакче например. Със сигурност ще му купим, защото вуйчо ми постоянно се оплаква, че като дете, много мечтаел майка му, демек моята баба да му купи движеща се влакче, но като я знам баба ми, каква скрънза е само, та тя му казвала: „ – Ще видим!“. И ето вуйчо ми кос - коджа ми ти мъж е станал вече и още намила на майка си, че когато бил малък - тя не му е купила влакче. А едно влакче с релси сега по магазините струва 150 лева. Освен играчи за децата ще ни трябва и обзаведено самостоятелно жилище в София. И куп други неща. И понеже Венко отказа да учи за Ай Ти специалист, се разделихме по живо по здраво. Но когато една врата се затваря, друга се отваря.
С първия си съпруг Ради се запознахме на една Коледа. От МОЛА ни бяха избрали него за дядо Коледа, а мене за Снежанка, за да раздаваме подаръци на децата. А той е голям красавец, с едни черни очи като гръцки маслини и с брада, ама все едно, че слиза от страниците на някакво модно списание. И най-важното беше, че работеше като Ай Ти специалист и отговаряше на всичките ми изисквания. Разгеле – рекох си: „– На Коледа стават чудеса!“ Не знам от кой поглед, но се влюбихме взаимно, и набързо сключихме брак. Родиха ни се две деца. Пари вкъщи, колкото щеш, но животът ми беше кошмар. Ради се държеше грубо с мене. Обиждаше ме с думите: - некадърна, проста, глупава, тъпа и олигофренка. Ревнуваше ме от мъжете и ме наричаше - курва. Мигах на парцали и стисках зъби, за да не заплача пред децата. Един ден излезе и беше забравил да си изключи компютъра. Децата се заиграеха на него и по едно време ме извикаха за да ми кажат, че в компютъра имало една гола леличка. Отидох да видя и направо мед ми капна на сърцето. Ради си имал любовница! Взех да се хиля на глас. Проследих техните разговори. Любовницата благодареше на моя Ради, че беше й купил боксониера в София. И написах на любовницата му:
„– Мило момиче, много те обичам и много съм ти благодарна, че ме отърва от този изрод! Чакай го, ще ти го изпратя в най-скоро време! от съпругата му Ели!“
Съпругът ми се завърна и като ме видя, че се смея и той се захили, но смехът му трая само няколко крачки, докато дойде до компютъра. И като прочете, какво бях писала на любовницата му, ми изкрещя треперейки, целият позеленял от яд.
– Ти, никога, ама никога не си ме обичала! Лъжкиня, лъжкиня такава! Как можа така лесно да ме дадеш в ръцете на друга жена! Защо не се бориш за мене? А!
– Моля! Моля! Добре ли чух! Хайде сега събирай си багажа и дим да те няма! И ооо Господи! Благодаря ти много, че той първият ми съпруг Ради, ме напусна и сега съм щастливо разведена. Търся втория си съпруг! Той трябва да работи всичко друго, но не и като Ай Ти специалист, за да не се налага и него да го подарявам!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя
CheGuevara
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Aug 08, 2007
Място: за момента-Калифорния,а постоянно-В.Търново

МнениеВъведено на: 12 Мар 2024 09:04:23 » Ах тези програмисти!!! Отговори с цитат върни се горе

Very Happy Познавам това съсловие ! Много, много са странни Very Happy Успех!

Перо от гарван кацна на дланта ми -
небето ме докосна...
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя
Bukvist
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Mar 12, 2008
Място: Варна

МнениеВъведено на: 12 Мар 2024 10:44:29 » Отговори с цитат върни се горе

Ти го търсиш, ама той дали знае! Very Happy
Приятно търсене в Бедечка, Железник, Трите чучура или под Аязмото. Smile
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
val6ebnica
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 12 Мар 2024 12:15:22 » Re: Ах тези програмисти!!! Отговори с цитат върни се горе

Щастието не се купува с пари, дори и с много пари, както и здравето - например.
Сърдечно ви благодаря CheGuevara, за пожеланието! И аз ви пожелавам успех! Не за да се реванширам, а защото вие наистина го заслужавате! Very Happy
Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 13, 2003
Място: Варна

МнениеВъведено на: 13 Мар 2024 20:39:23 » Еха! Отговори с цитат върни се горе

Виж, не само IT специалистите са за изхвърляне, отваряй си очите... Laughing

mamasha
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Oct 29, 2008
Място: Бургас

МнениеВъведено на: 13 Мар 2024 21:15:50 » Отговори с цитат върни се горе

Сакън, не закачайте IT-специалистите, че застана ли на буквата "Ф", лошо ви се пише, да знаете!Embarassed Embarassed Embarassed Имам си чифт програмисти вкъщи и двамцата са ми много читави.

Но както е рекъл мъдрият българин, внимавай какво си пожелаваш. И кой е крив,че госпожата си пожелала айтишник, размечтала се за заплатата му, вместо да си отваря очите, когато е трябвало? Сега цялото IT-съсловие ѝ е криво. Ама ха, я!

Very Happy Very Happy Very Happy

А извън шегата, Вълшебнице, благодаря ти за порцията смях в това смръщено мартенско време.

Very Happy
val6ebnica
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 14 Мар 2024 09:05:46 » Аз го търся, а той не иска да знае! Отговори с цитат върни се горе

Морски, след като описа кварталите на града ми, аз реших да го потърся там в някоя квартална кръчма!
val6ebnica
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 14 Мар 2024 09:51:24 » Re: Еха! Отговори с цитат върни се горе

Аз ще си отварям очите, но той трябва да ме заговори! Сократ е казал: "Заговори, за да те видя".
Liulina
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): May 05, 2004
Място: София

МнениеВъведено на: 14 Мар 2024 18:32:08 » Re: Търся втория си съпруг! Отговори с цитат върни се горе

Ами да, то няма значение какъв е, важното е да те уважава.

ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Sep 02, 2007

МнениеВъведено на: 14 Мар 2024 18:48:17 » Отговори с цитат върни се горе

Напуснеш ли законния съпруг,
недей да жалиш, потърси си друг.
А кой подред е той не е тъй важно,
щом има къща и кола в гаража!🥰
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
val6ebnica
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 14 Мар 2024 20:06:35 » Re: Търся втория си съпруг! Отговори с цитат върни се горе

Liulina

Любов без уважение не отива далече и не се издига високо. Тя е ангел само с едно крило.” – А. Дюма - син
val6ebnica
ХуЛитер
ХуЛитер

МнениеВъведено на: 14 Мар 2024 20:17:21 » Отговори с цитат върни се горе

mamasha!
Да са ти живи и здрави твоите юнаци АЙ-ТИ специалисти и да ти доведат добри и свестни снахички, защото ти го заслужаваш, а такава усмихната свекърва, трудно се намира мила! Повярвай ми!

mamasha: А извън шегата, Вълшебнице, благодаря ти за порцията смях в това смръщено мартенско време.

Very Happy[/quote]
mamasha
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Oct 29, 2008
Място: Бургас

МнениеВъведено на: 14 Мар 2024 22:21:23 » Отговори с цитат върни се горе

val6ebnica написа:
mamasha!
Да са ти живи и здрави твоите юнаци АЙ-ТИ специалисти и да ти доведат добри и свестни снахички, защото ти го заслужаваш, а такава усмихната свекърва, трудно се намира мила! Повярвай ми!

mamasha: А извън шегата, Вълшебнице, благодаря ти за порцията смях в това смръщено мартенско време.

Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy[/quote]

Rolling Eyes
Това със снахите няма как да се случи. И по-добре, защото хич, ама хич не ставам за свекърва. Обаче съм мила мама-тъща, а въпросният чифт програмисти са дъщерята и зетят.

Явно нещо не сме се разбрали, ама нищо де. Важно е, че ни е весело и намираме за какво да се посмеем.

Хубави дните пред теб, Вълшебнице.

Very Happy
Покажи мненията преди:      
Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума