Терминатор ББ1

Автор: mg42
Дата: 13.01.2004 @ 06:43:17
Раздел: Хумор и сатира


Федерален щат България.
10.09.2020.
София.
Радио Дарлинг
6.00 аm
Здрааааааавееееееееееееей Българияяяяяяяяя!!!!!
Драги ледис енд джентълменс, Вие слушате радио Даааарлиинг!!!!!!!!!Имаме удоволствието да ви съобщим, че всенародното допитване завърши със страхотен резултат !!! Народът ни Прие важното решение!!!!
98% гласуваха за провеждане на сензационния експеримент с ултрасъвременния Терминатор ББ1!!!!
За тези които са забравили напомняме, че Корпорация DZU разработи ултрасъвременен терминатор защитник ББ1 на базата на поставения в криокамера герой на бившата република генералис енд мус Бойко Би. Сега новото чудо на техниката ще опазва добросъвестните граждани от престъпни елементи и ще обезпечи съблюдението на законите в нашия велик щат.
Напомняме ви, че в програмата на ББ1 е заложено незабавно унищожение на всички видове престъпници: бандити, крадци, изнасилвачи..И ако думите на корпорация DZU се сбъднат, щата ни в кратък период от време ще може да си отдъхне от проблемите с престъпността, а ББ1 да се експортира в други щати.
ББ1 ние сме с теб.
Следва музикален поздрав за ББ1 от Лили Иванова.

15.09.2020
София
Редакционна статия на "24 часа труд"
"ББ1 прави чудеса"
..това е невероятно. Но това е факт . Терминаторът ББ1 успява навсякъде..Даже когато се правят престъпления в различните области на щата, ББ1 успява да е на мястото и с мигновенна реакция раздава правосъдие, поразявайки престъпниците. Единственото което роботът не успява да направи за сега е да събира труповете. Но за това пък на всеки труп ББ1 оставя табличка с указан тип на престъплението и времето за терминиране. Свидетели на случващото се с възторг говорят за уменията на ББ1.
Разбира се намират се хора които изказват съмнения относно необходимостта от терминиране, но подавляващото мнозинство поддържа ББ1.
Общественото мнение смята, че сме намерили средството за борба с престъпността.

20.09 2020
Пловдив
дописка във вестник "Марица форевър"
..Вече трети ден фабриката към Пловдивския затвор не работи. Всички затворници са успешно терминирани. Надзирателите бродят по пустите килии..... Предстоят масови съкращения в полицията, БФБР, а също и ненужните преставители на правораздаването.
Отделни служители на тези ведомства недоволстват, но фактите са факти. Кривата на престъпността продължава да пада.
Разбира се чуват се гласове в пловдивската общественост, че използването на ББ1 при решение на въпросите кое е добро и кое зло е най малкото неетично и не съответства на демократричните норми .
Но питаме сега - нали престъпността намалява????? Нима това не е главното??

10.12.2020.
София.
Редакционна статия на вестник "Жълто утро" - "Какво ще правим?"

..Новината за въвеждане на сух режим преди Коледа в щата разбуни духовете на обществеността. Рязко се увеличи числото на излизащите извън границите на щата. Трябва да отбележим , че излизайки извън юрисдикцията на щат БГ гражданите масово сменят местожителството в документите си, от страх че ББ1 може да ги застигне в нарушение и извън щата.

13.12. 2020.
Стара Загора
репортаж от собствения кУреспондент на радио "Дарлинг" Кънчо Кънчев
Здравейте слушатели на радио "Дарлинг"
Предавам ви сведения за нивото на река Бедечка в сантиметри....
Прекъсвам предаването. Драги зрители, току що, в дома си на улица Тухларска е бил убит един от главните конструктори на ББ1 Запрян Авакумов Захов. По думите на съпругата му, Захов се е върнал от работа и е изпил чашка коняк. Изведнъж в къщата притъмняло, въздухът се сгъстил за секунди, блеснал плазмен лъч и от Захов останал само прах и тенекиена бележка "Осъден на терминиране. Неспазва сухия режим."
.....Над страната надвисва Дамоклиев меч. Хората започват да си задават въпроса не е ли опасен Бойко Би 1

24. 12. 2020
София.
Редакционна статия във вестник "256 часа"

"да спрем машината за убийства ББ1!
...Не може да се продължава така, трябва да спрем терминатора ББ1 защото ще измрем като изчезналите македонци. Вече са известни ужасяващи факти за престъпленията, извършени от терминатора при изпълнение на конституционните задължения.. През изминалия период ББ1 е изпратил на оня свят над 20 000 невиннни души. Вероятно в има чудовищна грешка в програмата на терминатора, но каква е цената на грешката? Необходимо е незабавно провеждане на референдум относто съдбата на ББ1.. и нашия щат."

10. 01.2021.
София
редакционна статия на вестник "Надгробен глас " - "Най сетне!!!!"

........нашият народ отново демонстрира политическа зрялост и каза Не на полицейския ББ1 терор. Напред към новия/ стар живот. Да преодолеем престъпността със свои сили!!!!!!!"

20.04.2021.
Съобщение на Софинформбюро:
Вчера учени на DZU корпорация разконсервираха терминатор ББ1 и извършиха препрограмиране. Сега ББ1 ще изпълнява само единични конкретни задачи свързани с борбата с престъпността.

01.06.2021.
София.
пресцентър на БФБР
Представителството на ФБР в щат България е упълномощено да заяви, че в дадения момент вече няма никакви опасения за действията на ББ1. Терминаторът изпълнява същите задачи но в намален обем и под непрекъснат контрол. Забележки по софтуера няма.

Този текст идва от ХуЛите
http://hulite.net

URL на тази публикация е:
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=502