В далечна галактика

Автор: sradev
Дата: 06.02.2014 @ 09:33:52
Раздел: Фантастика


"Живота живот си живее, а на земята пъплят рогата;
Слънцата песни пеят, а ветрове брулят водата."
Госпожица Доктор Бодикрав

Галактиката GZ4U се намира толкова далече, че можете да си въобразявате, че е на антиподите. Там се е развила могъща цивилизация съществуваща от 23,13 милиарда години. GZ4U-нците живеят до 2,71828 милиона години, като полова зрялост достигат на 0,8 милиона години. Новородените GZ4U-нци са с размер 2 микрона, а възрастните достигат до 592 000 тона. Хранят се предимно с дребни астероиди и галактичен прах. Изглеждат като жаби, но не са земноводни, а въздушно-космични.
Организацията им е кошерна, Кралицата Майка и някои от търтеите имат крила, докато обикновените GZ4U-нци имат пипала. Пипалата им достигат до 950 километра.
GZ4U-нците поддържат връзка с цивилизацията ТРН4Е, която се намира на планетата ТАPKAT край Великият Атрактор.
Ултра-медиатката Чин Чан Шуй, която е в телепатична връзка със Свещената Муха на ТАРКАТ е получила едномерна част от 7-мерната карта на GZ4U. По време на друг сеанс Свещената Муха е предупредила Чин, че скоро ще настъпи гравитационно отблъскване на Великият Атрактор, което ще избута много нови и супернови звезди в нашата част на галактиката.
Медиатката Чин Чан е правнучка на Чин Гиз Хан, който е отлетял на ТАРКАТ с антигравитационна черга с 11 колела. Колелата на чергата са отгоре и едно върху друго, за да натискат тягата. Прадядото на Чин Чан е оставил схемата на чергата и сега тя плете нова, много по-мощна черга, за да пренесе закопаното съкровище на прадядото. Съкровището се състои от три трилиона теракаратови диаманти с идеална* форма и всеки с различен цвят.

*идеалната форма на прозрачните камъни е такава, че всеки влезнал фотон безкрайно много пъти се отразява в стените на камъка преди да излезе от него.

Този текст идва от ХуЛите
http://hulite.net

URL на тази публикация е:
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=170791