Петък 13

Автор: mg42
Дата: 06.02.2004 @ 05:07:00
Раздел: Хумор и сатира


...из записките на следователя Петров:
Диспечерът на Гражданска отбрана:
- В този ден нищо не предвещаваше опасност. Беше обикновен петък, 13 число. Изведнъж телефонът иззвъня зловещо и ни съобщиха че в една от лодките на кея на гребната база се гърчи в конвулсии мъж. Най вероятно от токов удар на електрически скат. Позвъних спешно в РПУ.
Сержант Христова - дежурна по РПУ:
-Получих сообщението на диспечера и без да губя секунда време си взех един душ, отидох до фризьорския салон, оправих си маникюра, минах през Метро и веднага се оправих към мястото на произшествието.
Рибарят:
-В този ден от сутринта бях за риба. След поредното клъвване исках да сложа нов червей на кукичката, обаче червеят се оказа чевръст, подскочи от болка и ми падна във врата. Беше мокър, лепкав и студен. Това беше ужасно. Аз взех решение се развикам ПОмооощ, Помооощ!! и да направа няколко конвулсивни движения, за да измамя проклетия червей защото той е спускаше надолу по врата ми.
Сержант Христова - дежурна по РПУ:
-Пристигайки на местопроизшествието, аз видях бедния човек. ООО! Проснат на пода на лодката, той риташе в конвулсии. Приех смело решение - да му направя изкуствено дишане уста в уста, комбинирано с въздействие на електрошоковата палка.
Рибарят:
-Почти беше излязъл проклетия червей от фланелката ми, когато изведнъж ме нападна една огромна жена сексманиячка.Скочи отгоре ми, грабна ме и започна да ме целува....аз се разкрещях и започнах да се съпротивлявам. И тогава ме удари токът.
Болният:
-В този ден аз както обикновено ритах в конвулсии след обедната разходка в съседната лодка. Погледнах какво става с рибаря и незабавно позвъних на 165.
Случаен минувач:
-Аз както обикновено се разхождах покрай брега, когато видях, че в една от лодките сексманиак целува една огромна жена. Тя се защищаваше с електрошокова палка.
На съседната лодка имаше воайор, койтов резултат на тази гледка, намирайки се в състояние на екстаз, конвулсивно риташе. Аз хванах едно весло и ударих гадния воайор, защото беше по слабичък.
Болния:
- Тъкмо се пооправих от конвулсиите, когато получих удар с весло по главата и ми стана тежко. Реших да легна, защото да се стои след загуба на съзнание е много трудно....

Този текст идва от ХуЛите
http://hulite.net

URL на тази публикация е:
http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1197