Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
Регистрация

ХуЛитери:
Нов: Perunika
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14143

Онлайн са:
Анонимни: 487
ХуЛитери: 3
Всичко: 490

Онлайн сега:
:: pc_indi
:: AlexanderKoz
:: LeoBedrosian

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Април 2024 »»

П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930         

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator


С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - "Поезия най-близко до звездите" - резултати
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

 
Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Автор Съобщение
Svetozar
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Dec 22, 2003
Мнения: 327
Място: София

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 09:38:53 » Отговори с цитат върни се горе

За съжаление, Тревълър, получих сведения от достатъчно надежден източник, потвърждаващи твоята теза за манипулиране и опорочаване на конкурса. В тази връзка ми е любопитно, дали членовете на журито - поне тези от тях, които, доколкото знам, са и хулитери - ще потвърдят с ръка на сърцето (или върху Библията, ако предпочитат) думите на председателя, че е имало единодушие относно главните награди.

_________________
Езотеричен, поетичен,
хумористичен, прозаичен -
такъв е моят семпъл сайт,
където срещам ви със "Hi!".
http://vilea22.googlepages.com/index.html
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя ICQ номер
Sirius
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Aug 13, 2004
Мнения: 12
Място: Русе

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 09:57:36 » Отговори с цитат върни се горе

Svetozar написа:
Поздрави и пожелания за успех и на теб, Сириус!
Да, ние двамата разговаряме в рамките на добрия тон, но някои хора излизат извън тях и после или изчезват, или го усукват по килифарски - че филмът всъщност не бил шведски, а съветски и т.н. Какво да правиш - въпрос на култура...
Иначе нямам нищо против да оспорваш както моите становища за произведения на други хулитери, така и моите собствени писания. Напълно отворен съм за критика, както съм заявил в есето си "За съденето и съдниците". (Ако желаеш, можеш да го намериш в списъка в профила ми и да го прочетеш.)


Критиката харесвам и аз и я толерирам, но пак повтарям - градивната критика - по нея си сверявам часовника. Както надявам се и всички тук. Идваме не да получаваме единствено похвали и потупвания по рамото, а да чуем и различното мнение. Прочетох всички постинги излезли до този момент във форума. Не веднъж. Всеки защитава своята теза, добре, но къде остава поезията все пак?... Тя не е прост набор от думи, римувани и подредени в стройни куплети. Тя има друго призвание - да облагородява душевността. Преди ти поиска аргумент от мен защо харесвам "Човекът в телескоп" и тук ще цитирам самия Сценарист /дано не ми се разсърди че не му поисках позволение преди това/: "...Това не е пречка за него, който толкова ги обича...". Ето за този рефрен той получава адмирацията ми - той, той е способен да обича с цялата си душа и сърце... Всичко на този свят - от най-дребното създание - до звездния безкрай! Ето това се е опитал да ни внуши - че Любовта е най-висшото и съкровено чувство на този свят... Но ти го знаеш добре...то е част от езотериката, от скритото знание. Бъди здрав!
P.S. Непременно ще прочета "За съденето и съдниците" още днес!!!

_________________
Smile жоро
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Yahoo куриер ICQ номер
BlackCat
Модератор
Модератор


Записан(а): Nov 22, 2003
Мнения: 1974
Място: Горещ ламаринен покрив

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 10:03:06 » Отговори с цитат върни се горе

traveller написа:

...

Няма да задълбавам в това "ми се получава", може би Jiva ще ни осветли като каква конструкция се явява, но ми се ще да открехна още малко завесата на размишленията си. Нека първо да кажа, че преди да напусна България, бях три години изпълнителен директор на фирма, и като такъв съм участвал в множество конкурси, в сферата на бизнеса, разбира се, и задкулисните игрички и трикчета са ми толкова познати, млади момко, че яловите ти напъни да ме убедиш в кристалната си чистота (както и тази на журито), не могат да не предизвикат смях у мен. Нужно ли е да казвам, колко са начините член на журито да има предварително текста, който трябва да го "очарова" по време на разглеждането? Говоря си ХИПОтетично. Или психиатрично. Както искаш го приеми. Поздрав, и приятно изкарване на Рожен. Дано поне звездите не умрат от срам!


Драги травелър, ти току-що нарече конкурса нагласен, а журито - подкупно. Нека те светна нещо, скъпи патил и препатил в конкурсите сънароднико. Единственият човек, който знаеше ИМЕНАТА НА АВТОРИТЕ, бях аз. Единственият човек, който знаеше КОЕ Е ЖУРИТО бях аз! Искаш да кажеш, че АЗ съм нагласила конкурса ли? Дори АЗ научих резултатите ден преди заминаването си за Рожен, за да мога да подготвя грамоти и други подробности, защото там нямаше как да го направя. Искаш ли да ме обвиниш публично в нещо?
Да не говорим, че никой от нас не познава сценариста, а и голяма част от останалите. Чак, когато си писахме, разбрах, че в момента е на остров Крит и нищо повече не знам.

Като четох разправиите първоначално ми беше само тъжно, после ми стана смешно на места, а вече ми е обидно. Обидно заради всичко, което съм вършила някога за този сайт и хората в него и което сега направих за този конкурс, заради хората, които съм ангажирала да правят нещо ЗА ВАС, а всъщност са го правили от добри чувства към мен и екипа и в името на литературата. Обидно заради организаторите от НАО "Рожен", заради Милчо, заради Администратор, за всички, които са финансирали нещо пак ЗА ВАС. Изглежда съм станала чувствителна... Какъв точно е размерът на обидата ми ще определя съвсем скоро и ДАЛИ НЯКОГА ОТНОВО ще направя нещо ЗА ВАС - също.

Представи си, скъпи травелър, че всички тези хора са отдели от времето си, от средствата си, от спокойствието си, ако щеш, съвсем и напълно безвъзмездно! Никой не е получил хонорар, нито някакви облаги. Представи си, драги ми приятелю, че все още ИМА такива хора. А какво правиш ти? Обвиняваш ги. Те са по-Големи от мен и теб, може би ще погледнат по-философски. Но аз съм малка и не съм дебелоока! Би ли ми казал, уважаеми борецо за справедливост, с какви очи ще отида АЗ следващия път да помоля някого за каквато и да била помощ??? Би ли ми казал с какви очи ще му обясня, че, видите ли, всичко това трябва да го свършите безплатно, ей така заради черните ми очи. Ама после няма да се притеснявате - все ще се намери кой да ви оплюе. Защото не ТИ ще тръгнеш след това да търсиш с какво да помогнеш, а някой от нас. Или може би ТИ ще организираш нещо? Моля, преотстъпвам ти го.

Само вметка: в телескопа, който видяхме, не един, а цяла тълпа хора могат да влязат. Буквално.

_________________
BlackCat
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя ICQ номер
Jiva
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Apr 21, 2006
Мнения: 160

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 10:49:46 » traveller, Svetozar Отговори с цитат върни се горе

нищо повече няма да обяснявам. казала съм достатъчно в първия и последния си постинг - защо един текст е, а друг не е поезия. и критериите не са мои. само разчитането на текстовете е моето през тях и не ангажирам никого с приемането му, защото всеки прочит също е И субективен (но не само, щото се предпоставя от жанровите характеристики - като видиш, че ще четеш роман, не очакваш няколко реда описание и или чувственост).

мен няма как да ме обиди незнанието (ви). но обиждането на хора, които познавам лично и знам, че не са способни на манипулациите, в които ги обвинявате, унизява самите вас. а те са достатъчно широко скроени, за да го преживеят. и все пак не го заслужават. както и всички, които успяха да се приближат поне малко до звездите благодарение на тях.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
traveller
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Dec 28, 2007
Мнения: 224
Място: Прага, Чехия

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 10:50:05 » Отговори с цитат върни се горе

Уважаема BlackCat (казвам го без грам ирония),
На мен започва да ми омръзва да казвам НЕЩА, които биват разбирани като НЕ ЩА!
В публикуваните от мен мнения са изказани съвсем конкретни съмнения към съвсем конкретни участници в спектакъла. Разбирам притесненията и огорчението ти, но не мислиш ли, че именно в интерес на вас, собствениците на сайта, е, да бъде казана истината? В интерес на литературата, ако щеш. Ако трябва да сложиш ръка на сърцето си и да кажеш - "Да, аз искам утре моето дете да учи в училище поезия като тази на..." - кое име би сложила на мястото на многоточието? Дали на сценариста? Позволи ми да се усъмня. И когато си говорим за отговорности, за утрешния ден и за това, което трябва да направим, дали трябва да си затваряме очите пред очевидните несправедливости, пред пошлата и арогантна манипулативност, пред посредствеността и шуробаджанащината, само за да "имаме очи пак да молим". А защо трябва да молите?
Нека поставя един друг въпрос. Ти си огорчена, като организатор, като човек, отдал време, средства, енергия, в реализирането на това събитие. Сега нека погледнем тези близо двеста автори, които са прочели обявеното класиране. И са видели какво творение е взело първото място. Как смяташ, дали тяхното огорчение, да не кажа омерзение, е било по-малко? Какво би станало с този сайт, с идеята за литература, с целият хвърлен от вас труд, ако тези автори, отвратени от случващото се, решат да го напуснат? Какво ще отглеждате тук? И чия ще бъде вината, ако това се случи? Все такива въпроси ме тревожат мен, а не, че някой си щял да откаже да участва в журито на евентуален бъдещ конкурс.
И последно, в едно от предишните си мнения дадох предложение - толкова ли няма сред хулитерите един добър литературен критик, който да ни обясни на нас, неуките, защо аджеба, "Човекът в телескоп" е по добро от "Неопитомено слънце" ? Поздрави!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя ICQ номер
Jiva
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Apr 21, 2006
Мнения: 160

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 11:38:54 » пропуснах... Отговори с цитат върни се горе

трансцендентен
“излизъщ навън”

1. Който се намира извън пределите на опита, свръхопитен, недостъпен за сетивата.

http://philosophy.evgenidinev.com/

използвала съм по-достъпни синоними, щото философските понятия имат по-различно от първичното значение на думите.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Svetozar
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Dec 22, 2003
Мнения: 327
Място: София

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 12:21:34 » Отговори с цитат върни се горе

BlackCat написа:
Само вметка: в телескопа, който видяхме, не един, а цяла тълпа хора могат да влязат. Буквално.

Светла, точно това казах и аз - някой по-големичък телескоп, който да бъде отворен от единия край, за да се пъхне кандидатът в тръбата. Wink

А за анонимността на конкурса се спомена многократно. Но освен евентуалното й нарушаване има и други начини за манипулиране. Ти взе ли участие в заседанието на журито? Знаеш ли какво точно се каза тогава? Ако не, представи си следния хипотетичен сценарий: един от членовете бива изолиран, защото не е съгласен с разпределението на големите награди. Това според теб не е ли манипулация? Затова поставих въпроса за потвърждаване на всеочетание от членовете на журито на думите на председателя му относно единодушието.

_________________
Езотеричен, поетичен,
хумористичен, прозаичен -
такъв е моят семпъл сайт,
където срещам ви със "Hi!".
http://vilea22.googlepages.com/index.html

_ _ _ _ _ _ _ _ _
Редактирано от: Svetozar на 29 Авг 2008 12:33:05 - общо 1 път.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя ICQ номер
Svetozar
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Dec 22, 2003
Мнения: 327
Място: София

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 12:31:10 » Re: пропуснах... Отговори с цитат върни се горе

Jiva написа:
трансцендентен
“излизъщ навън”

1. Който се намира извън пределите на опита, свръхопитен, недостъпен за сетивата.

http://philosophy.evgenidinev.com/

използвала съм по-достъпни синоними, щото философските понятия имат по-различно от първичното значение на думите.

Общо взето правилно го е дефинирал Евгений Динев, обаче определението от езотерично гледище е по-друго. Така че за запознатия с него (с определението) читател е пределно ясно, че е напълно възможна трансцендентна звездна страст. По-ясна представа за същността на процеса може да се добие от разказа ми "Още нещо за триъгълниците".

_________________
Езотеричен, поетичен,
хумористичен, прозаичен -
такъв е моят семпъл сайт,
където срещам ви със "Hi!".
http://vilea22.googlepages.com/index.html
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя ICQ номер
Valka
Модератор
Модератор


Записан(а): Nov 30, 2007
Мнения: 340
Място: Добрич - Варна

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 13:15:08 » Отговори с цитат върни се горе

Г-н травелър,
Леееекинко започна да ми идва вповече набъбналото Ви его, което заплашва да пръсне всяко едно прозорче в сайта. Моля, намалете темпото - вече всички знаят, че Ви има.

Що се отнася до конкурса - откъде дойде толкова зло настроение в търсене на истината /чия???/. Визирам всички, запретнали ръкави да преплевят съседния двор.

Тъжно и болно ми е, защото обикновено крадецът вика - дръжте крадеца. Ще се изрзя по - ясно - оценявайки другите, стъпваме на платформата на собствената си ценностна система.

Моля Ви - засадете цвете, поливайте го, радвайте му се, дайте му вниманието и радостта си. И когато някой Ви каже, че Вашето цвете е просто пластмасов кич, прочетете писанията си тук.

Към организаторите на конкурса и администраторите - ако доброто беше заразно, Вие щяхте да сте първоизточника на заразата.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Stanislav
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Sep 20, 2004
Мнения: 357

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 13:25:27 » пътуващият с вълци Отговори с цитат върни се горе

traveller написа:
Уважаема BlackCat (казвам го без грам ирония),
На мен започва да ми омръзва да казвам НЕЩА, които биват разбирани като НЕ ЩА!
В публикуваните от мен мнения са изказани съвсем конкретни съмнения към съвсем конкретни участници в спектакъла. Разбирам притесненията и огорчението ти, но не мислиш ли, че именно в интерес на вас, собствениците на сайта, е, да бъде казана истината? В интерес на литературата, ако щеш. Ако трябва да сложиш ръка на сърцето си и да кажеш - "Да, аз искам утре моето дете да учи в училище поезия като тази на..." - кое име би сложила на мястото на многоточието? Дали на сценариста? Позволи ми да се усъмня. И когато си говорим за отговорности, за утрешния ден и за това, което трябва да направим, дали трябва да си затваряме очите пред очевидните несправедливости, пред пошлата и арогантна манипулативност, пред посредствеността и шуробаджанащината, само за да "имаме очи пак да молим". А защо трябва да молите?
Нека поставя един друг въпрос. Ти си огорчена, като организатор, като човек, отдал време, средства, енергия, в реализирането на това събитие. Сега нека погледнем тези близо двеста автори, които са прочели обявеното класиране. И са видели какво творение е взело първото място. Как смяташ, дали тяхното огорчение, да не кажа омерзение, е било по-малко? Какво би станало с този сайт, с идеята за литература, с целият хвърлен от вас труд, ако тези автори, отвратени от случващото се, решат да го напуснат? Какво ще отглеждате тук? И чия ще бъде вината, ако това се случи? Все такива въпроси ме тревожат мен, а не, че някой си щял да откаже да участва в журито на евентуален бъдещ конкурс.
И последно, в едно от предишните си мнения дадох предложение - толкова ли няма сред хулитерите един добър литературен критик, който да ни обясни на нас, неуките, защо аджеба, "Човекът в телескоп" е по добро от "Неопитомено слънце" ? Поздрави!


Ето ме, виждате ме отблизо. Аз съм един от "тези близо двеста автори, които са прочели обявеното класиране". Нямам никакво огорчение и омерзение от награденото произведение. Напротив, мисля че за първи път се гордея и се радвам на резултатите от организиран поетичен конкурс. И мисля, че това ме мотивира да остана. Мисля, че това ще мотивира много други да дойдат. Защото най-после поезията става истинска.
И последно, смешно е да искаш някой да ти обяснява как едно произведение е по-добро от друго. Това не ти е икономика, където всичко е подчинено на строги параметри. Това е литература. Мненията са субективни, оценките също. Може да помолиш някого от журито да ти обясни защо е наградил едното с първо място, вместо другото, но не и да искаш някой да ти казва кое е по-добро и по-лошо сред наградени творби.

Поздрав

П.П. Конкретни съмнения към съвсем конкретни участници така и не открих в нито едно мнение дотук.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя ICQ номер
scenaristbg
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Sep 26, 2007
Мнения: 235

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 13:31:06 » Отговори с цитат върни се горе

Пътнико, няа да ти говоря на "Вие", просто защото не го заслужаваш. Не ме интересува какъв си, не ме интересува кой си, не ме интересува дали си хомосексуалист или хомосексуалистка.

Пътнико, с такива изказвания можеш да се присъединиш към партия "Атака" или да станеш сензация в телевизионното предаване "Днес" на Велизар Енчев. Само че, пътнико, твоите хули не са за тук, явно грешно си разчел името на сайта. Обвинението в корупция на журито е изключително тежко, ако беше изказано от външен човек. Но моля всички да обърнат внимание, че пътникът Е УЧАСТВАЛ в този конкурс. Бивайки сред ненаградените Е ИЗГУБИЛ този конкурс. И от цялото това нещо си БЕСЕН, пътнико. Интересно ми е, откъде реши, че всичките 188 човека са отватени и разочаровани. Знаем за твоите невероятни търсения за истините и мръсните тайни на държавата, знаем за твоите познания за това, което се случва навсякъде. Само че, пътник, за разлика от теб има и хора, които харесаха моят текст. И ако погледнеш реално във форума има само няколко човека, които са изявили несъгласие с журито. Искам да видиш колко от постовете са с текст "честито", с текст "радвам се", с текст "хареса ми", с текст "браво". И тях ли съм купил? Без съмнение! Купил съм и г-н Найденов, за да ме отблокира от форума. Купил съм и администратора, за да анкционира грубите изказвания по мой адрес. Аз всъщност съм един мултимилиардер, който притежава този сайт и контролира всичко, случващо се в него. Ако искаш да пишеш - науи се да губиш.
Не ти ли е време да се усетиш, че светът не се върти около теб?
И как, ако не е тайна за нас, незнаещите, които нямаме познания по психология, видя в моите думи загатнатост за корумпиране на журито?
Смешен си, пътник, връщаш ми спомените от детката градина.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
traveller
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Dec 28, 2007
Мнения: 224
Място: Прага, Чехия

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 13:55:16 » Отговори с цитат върни се горе

Както и в темата за цензурата, която отворих вчера, така и тук, казах това, което имам да казвам, и с това приключвам участието си в дискусията. Дали ще приключа и с участието си в сайта, като автор, ще реша скоро. Всякакви препратки към сексуална ориентация, личностна неудовлетвореност, наранено его и прочие елементарни прийоми на неспособни да защитят тезите си участници оставям неотговорени, поради тяхната нищожност. Значимият, според мен, въпрос, който всячески се стремят да избягнат опонентите ми, само привидно е заровен под купищата изписани думи, и неговата безмилостна присъда вече е произнесена. Осъдените ще го разберат последни!
Успех на сайта!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Изпрати e-mail на потребителя Посети сайта на потребителя ICQ номер
Stanislav
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Sep 20, 2004
Мнения: 357

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 13:59:26 » Отговори с цитат върни се горе

traveller написа:
Както и в темата за корупцията, която отворих вчера, така и тук, казах това, което имам да казвам, и с това приключвам участието си в дискусията. Дали ще приключа и с участието си в сайта, като автор, ще реша скоро. Всякакви препратки към сексуална ориентация, личностна неудовлетвореност, наранено его и прочие елементарни прийоми на неспособни да защитят тезите си участници оставям неотговорени, поради тяхната нищожност. Значимият, според мен, въпрос, който всячески се стремят да избягнат опонентите ми, само привидно е заровен под купищата изписни думи, и неговата безмилостна присъда вече е произнесена. Осъдените ще го разберат последни!
Успех на сайта!


Именно, именно. Изписаха се купища думи, за да се зарови значимият въпрос. А именно, че бяхме свидетели на един прекрасен конкурс, със заслужено отредено първо място.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя ICQ номер
Ufff
ХуЛитер
ХуЛитер


Записан(а): Jan 09, 2004
Мнения: 2108

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 14:08:01 » ! Отговори с цитат върни се горе

Милички и уважами хулитери! Извинявам се за включването, но искам само да напомня, че
з а - в к у с о в е - н е - с е - с п о р и. И още - според скромното ми мнение, целта на уважаемите организатори на конкурса, не е била баш и на всяка цена да мерят нечии поетични п..ки (което си е нещо относително), а да създадат поетичен купон под роженските звезди. От снимките е видно, че се е получило! Cool
Честито на Сценариста от БГ-то и на всички победители и участници! И пак да има купон!
Very Happy


_ _ _ _ _ _ _ _ _
Редактирано от: Ufff на 29 Авг 2008 14:11:36 - общо 1 път.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Administrator
Site Admin
Site Admin


Записан(а): Nov 18, 2003
Мнения: 1656
Място: Интернет :)

МнениеВъведено на: 29 Авг 2008 14:11:15 » Отговори с цитат върни се горе

Svetozar написа:
За съжаление, Тревълър, получих сведения от достатъчно надежден източник, потвърждаващи твоята теза за манипулиране и опорочаване на конкурса.

"Надежден източник, пожелал да остане анонимен" - е фраза, с която обикновено в медиите се публикуват непроверени сведения. Докато не оповестиш източника си и не цитираш сведенията му, в мен остава твърдото убеждение, че някой най-нагло те лъже !
Корупцията се основава на едно едничко основание - изгодата.
Посочи ми изгодата на журито (или на някого от него) от сценариста - и ще се съглася, че имаш някакво основание да мислиш така. Иначе си напълно неразбираем. За мене.
Освен, ако си хвърлил едно око на хороскопа му и там пише "сценариста подкупи журито". Тогава съм пас.

traveller, ти сутрин като станеш и се погледнеш в огледалото - май ти идва сам да си го отпериш, а? е то бива, бива самовлюбеност, ама твойто е направо ... немам думи.

Светле, извинявай душице.
Че те оставихме сама да движиш всичко по конкурса, за да сме максимално коректни.
Но знаеш, че не сме тук, за да ни потупват по рамото - това си ни е ясно на всички...
Ще го преживеем - сигурен съм.
И пак ще те видим усмихната.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка Посети сайта на потребителя
Покажи мненията преди:      
Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума



Powered by phpBB version 2.0.21 © 2001, 2006 phpBB Group
Theme template LFS NewBoxBlue v.1.0.2 designed by LeoSoft © 2016 www.leofreesoft.com