Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
ХуЛитери:
Нов: GregoryGrey
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14229

Онлайн са:
Анонимни: 412
ХуЛитери: 5
Всичко: 417

Онлайн сега:
:: GregoryGrey
:: rajsun
:: hava
:: malovo3
:: Bademka

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Февруари 2026 »»

П В С Ч П С Н
            1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator

С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi
ХуЛите :: Виж тема - "Очи към себе си" 2026"
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Автор Съобщение
Markoni55
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 13, 2003
Място: Варна

МнениеВъведено на: 03 Фев 2026 22:15:47 » "Очи към себе си" 2026" Отговори с цитат върни се горе

Скъпи приятели,
Знам, че много от вас очакват обявяването на любимия конкурс за смешна поезия и проза "Очи към себе си".
За мое огромно съжаление, ме налегнаха здравословни проблеми и потърсих приятелите от Сдружението на писателите Варна, за да обединим усилията си и да поемат част от товара, който толкова години износвам сама. Краси Йорданов/ див козел/, новият председател и един от изявените участници в конкурсите, прие идеята и обеща, докато изляза от болница да предложи вариант. Вариантът е факт - страница "Очи към себе си" конкурс за смешна поезия и проза" във ФБ.
Знам, че дълго се противопоставях на ФБ, като пространство за публикуване на творчество, но виждате, че конкурсът от година на година линее от към нови участници. Миналагта година имахме рекордно малко произведения. Колкото и да ми е мъчно за любимото ни пространство тук, признавам, че нямах сили да се справя сама и един от вариантите беше да се откажа и всичко да приключи.
Виждам, че Краси е направил страницата и дори вече текат публикации.
Условията за участие остават същите, с тази разлика, че желаещите трябва да имат профил във ФБ, както и да получат потвърждение от администратора за да могат да публикуват и коментират.
Благодаря на Женя Живкова-Стайкова, че и този път ще финансира наградния фонд, както и на Краси Йорданов, че ще се заеме с администриране на страницата, тъй като аз още не съм във форма.
Надявам се до 28-ми март, когато по традиция ще се съберем да поздравим отличените творби, да бъда на крак и да ви посрещна в моето уютно пространство за изкуство - галерия "Арт Маркони".
Всички хулитери, които ще вземат участие, могат да публикуват творбите си тук, отбелязвайки в заглавието че е за конкурса, като НЕПРЕМЕННО ГИ СПОДЕЛЯТ във ФБ. Имаме такава опция. Така, ще можем да популяризираме любимото ни пространство за творчество - Хубите .нет
Благодаря за разбирането!
Маркони

rajsun
ХуЛитер
ХуЛитер

Записан(а): Dec 26, 2004

МнениеВъведено на: 14 Фев 2026 10:48:32 » Поздрави))) Отговори с цитат върни се горе

Не може ли да има и тук място за публикации, които после да се прехвърлят във фейсбук? За такива като мен, които трудно се ориентират)))
Поздрави!
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Покажи мненията преди:      
Започни нова темаРепликирай в темата
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума