Въведено на:
18 Ное 2025 11:25:48 » Мария Панайотова – с ново книжно детенце
Мили приятели, 🥰
Щастлива съм да обявя пред вас, че излезе от печат десетата ми книга! Това е роман в стихове и е продължение на "Дневникът на един млад беладжия", която получи наградата на СБП за детска литература през 2021 г. Във втората част се проследява живота на станалия любим на дечицата главен герой Митко, но вече пораснал с десет години.
Книгата носи заглавието "Дневникът на (не!)беладжията". Този дневник разкрива бълбукащите първи чувства в душата на юношата, както и неговата зряла отговорност и решителност. Това е възрастта, когато се изграждат добродетелите на стойностния човек и моят герой го прави вече напълно осъзнато.
Изданието, както и при първата част, е дело на "Мултипринт", а корицата и графичното оформление са творческо вдъхновение на Валентина Йотова.
Книгата е с цена 18 лв. и можете да я закупите
като коледен подарък за близко дете или юноша,
които искате да зарадвате.Търсете я в "Хеликон"
или чрез поръчка на лични до мен,а получаването
ще стане чрез "Еконт" или "Спиди".
[/i]
sofia_air ХуЛитер
Записан(а): Aug 01, 2012
Въведено на:
23 Ное 2025 02:36:05 » Мария Панайотова – с ново книжно детенце
Честита нова детска книга, Мими! Пожелавам много читатели!
pastirka ХуЛитер
Записан(а): Sep 02, 2007
Въведено на:
27 Ное 2025 13:02:01 »
Благодаря ти, Люсинка!💖 Всяка нова книга е радост за мен, но тази е десетата ми издадена и мога да я нарека юбилейна. Време беше първата част на Беладжията да излезе, за да се затвори историята с вече десет години по-големия Митко.
Изпращам ти прегръдки и ти желая и на теб нова книга, скъпа!
LATINKA-ZLATNA ХуЛитер
Записан(а): Jun 25, 2007
Място: ЛОВЕЧ
Въведено на:
08 Дек 2025 20:20:56 »
Честито ти ново книжно детенце, мила раstirka!
Сърдечно ти пожелавам много читатели!
Бъди здрава и вдъхновена! Амин!
Не можеш да пускаш нови теми Не можеш да отговаряш във форума Не можеш да редактираш мненията си Не можеш да триеш свои мнения Не можеш да гласуваш във форума