Скъпи съавтори,
Благодаря най-сърдечно за забавните и остроумни текстове, с които се включихте в написването на историята. С удоволствие ги четях и допълвах, когато имах време. Вашият интерес и качествена подкрепа бяха много приятна изненада за мен след дългото ми отсъствие от сайта. Бъдете здрави, радвайте себе си и четящите с вдъхновението си. Що се отнася до г-жа Дора, тя взима важно решение под напора обективни и субективни обстоятелства.
Още докато катери стъпалата към апартамента на дъщеря си, г-жа Дора усеща силна болка в двете колена, която й напомня за падането, а щом пристига вижда палето куцукащо с подвита опашка. Часовникът на ръката й подсказва, че може да хване следобедния влак за Видин, защото няма вяра на софийските доктори, а само на джипито си и своя съсед чакръкчия, който намества кокалите на хора от цялата област, та и отвъд нея. Г-жа Дора изоставя киноата и всички измишльотини, които е накупила по препоръка на едно кулинарно шоу за здравословно хранене, но си взима кучето, за да не расте в небезопасна среда. Едвам изкачва високите стъпала на влака, ала по пътя спътничка от купето й споделя за уникален народен лек за болки в костите и ставите. Вечерта с компреси на колената Пале и г-жа Дора проследяват възходите и паденията на любимите си герои, а колкото до децата й – време им е да пораснат и да разчитат на себе си.
zinka ХуЛитер
Записан(а): Nov 05, 2007
Въведено на:
10 Юли 2023 16:45:34 »
Милата ми г-жа Данаилова!
Имам грях пред нея – станах неволна нейна кръстница, а и на кученцето ѝ.
Виждам, че добре го е приела/ или леко преглътнала/, за което ѝ благодаря!
Разбирам я много добре. Оказвала съм се в нейната ситуация – да погостуваш на младите, с намерението да си полезна, да пооправиш някой грапавинки или да предотвратиш някои нежелани случвания с оглед за доброто бъдеще на децата, но...нищо подобно не се случва!
Животът си върви по своите си закономерности, съобразно характерите и манталитета на хората. И което се случва – трябвало е да се случи – за урок. Че повечето хора само от собствен горчив или успешен опит се научават.
Е, някой, де.., за тях иде реч!
Да е жива и здрава Дорето, бързо да ѝ минава и да получава само добри вести от близките си!
Дай Боже!
Не можеш да пускаш нови теми Не можеш да отговаряш във форума Не можеш да редактираш мненията си Не можеш да триеш свои мнения Не можеш да гласуваш във форума