Привет, Anonymous » Регистрация » Вход

Сдружение ХуЛите

Посещения

Привет, Anonymous
ВХОД
Регистрация

ХуЛитери:
Нов: Perunika
Днес: 0
Вчера: 0
Общо: 14143

Онлайн са:
Анонимни: 481
ХуЛитери: 3
Всичко: 484

Онлайн сега:
:: hunterszone
:: LeoBedrosian
:: ivliter

Електронни книги

Вземи онлайн електронна книга!

Календар

«« Април 2024 »»

П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930         

[ добави събитие ]

Екипи на ХуЛите

Публикуващи администратори:
изпрати бележка на aurora aurora
изпрати бележка на alfa_c alfa_c
изпрати бележка на viatarna viatarna
изпрати бележка на Valka Valka
изпрати бележка на anonimapokrifoff anonimapokrifoff

Издателство ХуЛите:
изпрати бележка на hixxtam hixxtam
изпрати бележка на BlackCat BlackCat
изпрати бележка на nikikomedvenska nikikomedvenska
изпрати бележка на kamik kamik
изпрати бележка на Raya_Hristova Raya_Hristova

Координатор екипи и техническа поддръжка:
изпрати бележка на Administrator Administrator


С благодарност към нашите бивши колеги:
mmm
Angela
railleuse
Amphibia
fikov
nikoi

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hulite/www/www/header.php:2) in /home/hulite/www/www/modules/Forums/includes/sessions.php on line 253

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hulite/www/www/header.php:2) in /home/hulite/www/www/modules/Forums/includes/sessions.php on line 254

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hulite/www/www/header.php:2) in /home/hulite/www/www/modules/Forums/includes/page_header.php on line 480

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hulite/www/www/header.php:2) in /home/hulite/www/www/modules/Forums/includes/page_header.php on line 482

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hulite/www/www/header.php:2) in /home/hulite/www/www/modules/Forums/includes/page_header.php on line 483
ХуЛите :: Виж тема - Целувката
.: Търсене :: Списък на потребителите :: Групи :: Профил :: Влез и виж бележките си :: Вход :.

 
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Анкета :: Вашата оценка:

5
66%
 66%  [ 2 ]
4
33%
 33%  [ 1 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Всичко гласували : 3


Автор Съобщение
competition
Модератор
Модератор


Записан(а): Apr 26, 2010
Мнения: 658

МнениеВъведено на: 03 Юни 2016 10:01:56 » Целувката Отговори с цитат върни се горе

ТЯ ходеше на училище, за да не си е у дома, където, ако не я хокаха за нещо, то непременно щяха да ѝ намерят най-гадната работа. Цялото внимание на родителите ѝ беше насочено към по-малката ѝ сестра, което я беше превърнало в малка глезла.
Беше отлична ученичка, но нямаше приятелки в училище. Скучните разговори на съученичките ѝ, непрекъснатите коментари за момчета и мръсничките им клюки въобще не я интересуваха. И в момчетата не виждаше нищо интересно. Коли, мотори, дребни сбивания, дрога… Не! Това не беше за нея.
Често прескачаше до градската библиотека и вземаше книги за четене. Библиотеката беше богата на всякаква литература. ТЯ харесваше най-много научно популярни книги на тема космос. Интересуваше се как са се образували планетите и звездите, как се е породил живота на земята, защо има различни раси. За всичко това имаше много теории и хипотези и това ѝ даваше възможност да ги сравнява, пък и да изгражда свое мнение.
Не обичаше любовни романи. Намираше ги за блудкави, измислени и нереални. Изобщо не вярваше в любовта. Толкова години наблюдаваше отношенията на родителите си и не съзря в тях и капчица от това, на което съученичките ѝ казваха „любов”. ТЯ не помнеше дали някога са я прегръщали и целували, дали са ѝ казвали, че я обичат.
През междучасията излизаше в градинката пред училище, сядаше на някоя пейка и ако не си носеше книга, изваждаше киндъла от чантичката си и четеше от него. Не обръщаше внимание на подмятанията на съученичките си или на закачките на момчетата. По коридорите на училището ходеше с наведена глава, за да избягва излишни разговори и се прибираше в класната стая на мястото си. То беше нейното спасително островче и ѝ осигуряваше тишина.
Този ден ТЯ вървеше бавно към стаята, когато някой застана пред нея. Вдигна глава и видя момче от горния клас. Беше го виждала често около себе си, но не го познаваше. Никога не беше разговаряла с него и дори името му не знаеше. Когато погледите им се срещнаха, той не каза нищо. Само я хвана за раменете, привлече я към себе си и устните им се сляха. ТЯ не смееше да помръдне. Не можеше да реагира. Не можеше да мисли. Всичко изчезна от погледа ѝ. ТОЙ внимателно я пусна и тръгна в обратна посока. ТЯ отвори уста да каже нещо, но не се чу никакъв звук. Опита се да направи крачка след него, но ТОЙ вече беше далече.
На следващият ден, докато ТЯ седеше на пейката в градинката пред училището, ТОЙ седна до нея, хвана ръцете ѝ и се загледа в очите ѝ. В главата ѝ се трупаха един след друг въпроси. Искаше да го пита толкова много неща, а нищо не можеше да свърже в изречение. Успя само да каже: „Защо?” Тогава ТОЙ ѝ разказа от колко дълго време я харесва, колко пъти е търсил начин да я заговори и все не успявал. Каза ѝ, че е най-хубавото момиче в училище, най-интелигентното и най-умното. Не знаел как да ѝ каже какво чувства, затова просто я целунал. Толкова много го искал, че не издържал повече, а сега щял да го прави всеки ден.
Изведнъж светът стана цветен. ТЯ се почувства жена, желана жена и щеше да остане такава до края на живота си.
От този ден всичко около нея се промени. Съученичките ѝ я търсеха за помощ, канеха я на събиранията си, търсеха приятелството ѝ, разпитваха я за „нейните” звезди. Момчетата с нескрито уважение слушаха разказите ѝ за планетите. Не бяха допускали, че знае толкова много неща за тях. По коридорите на училището ТЯ вече ходеше с вдигната глава.
И не мислеше повече да я навежда.
Виж профила на потребителя Изпрати лична бележка
Покажи мненията преди:      
Този форум е заключен: не може да се пускат или редактират теми.Тази тема е заключена: не може да се отговаря или редактира.
Виж предишна тема Влез и виж бележките си Виж следваща тема
Не можеш да пускаш нови теми
Не можеш да отговаряш във форума
Не можеш да редактираш мненията си
Не можеш да триеш свои мнения
Не можеш да гласуваш във форума



Powered by phpBB version 2.0.21 © 2001, 2006 phpBB Group
Theme template LFS NewBoxBlue v.1.0.2 designed by LeoSoft © 2016 www.leofreesoft.com